"Cantina Piemonte is een wijnkelder, waar hoge kwaliteit en eerlijke prijzen centraal staan."

Over ons

Cantina Piemonte is een wijnkelder opgezet door Ron Groznik. Het bedrijf is gevestigd in een tongewelfkelder onder het Munsterplein in Roermond. Sinds 2005 importeert Ron wijnen van kleine en middelgrote Italiaanse wijnmakers uit voornamelijk de regio Piemonte. Door de jaren heen heeft hij vriendschappelijke banden gecreëerd met deze makers en wordt er veel kennis over wijn uitgewisseld.

Samen met zijn vrouw, Angela Groznik, heeft Ron een huis in Piemonte. Vanuit daar bezoekt  hij regelmatig zijn bevriende wijnmakers om hun nieuwe wijnen en nieuwe jaargangen te proeven.

Ron Groznik

Door de jaren heen heeft Ron veel kennis over wijn opgedaan en heeft zich hierdoor ontwikkeld tot de kenner die hij vandaag is. Hij verteld gepassioneerd over zijn wijnen en is trots op het wijnassortiment van Cantina Piemonte.

Koken is een van zijn geliefde bezigheden. Gerechten verzinnen en de best passende wijn erbij combineren. Samen genieten met zijn gezin van eten en de wijnen van Cantina Piemonte vindt hij het fijnste wat er is. 

Neem contact met ons op