Wijnproeverijen

Hier vindt u alles over de wijnproeverijen die Cantina Piemonte organiseert.

Cantina Piemonte Wijnproeverijen

Twee keer per jaar organiseert Cantina Piemonte een wijnoverzichtproeverij waar meer dan 40 wijnen open staan. Tijdens deze wijnproeverij krijgt u een goede indruk wat voor wijnen Cantina Piemonte importeert. Zo staan er mousserende wijnen, witte wijnen en rode wijnen open die allemaal geproefd en besteld kunnen worden. Het wordt ervaren als een sfeervolle en gezellige avond. Via Instagram en Facebook wordt bekend gemaakt op welke datum het plaatsvindt. Als u via de mail uitgenodigd wilt worden kunt u zich aanmelden via het contactformulier.

Wijnproeverijen op aanvraag

Cantina Piemonte organiseert ook op locatie wijnproeverijen. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis of bij bedrijven of op een door uw gekozen locatie. Zo kan er in een ongedwongen gezellige sfeer wijnen worden geproefd. Daarbij kan er over de wijnen worden gepraat en geleerd, maar ook plezier gemaakt. Hierdoor leer je op Italiaanse wijze de wijnen van Piemonte kennen.

Een leuke avond of middag waar kennis, plezier en lekkere wijn samengaan? Kies dan voor een wijnproeverij van Cantina Piemonte. Bekijk hieronder de prijslijst.

Sfeer
impressie?

Cantina Piemonte organiseert haar terugkerende wijnproeverij in The Movement in Roermond.

Afgelopen proeverij waren maar liefst 43 kwaliteitswijnen geselecteerd die op de avond geproefd en besteld konden worden. Hierbij werd ook gezorgd voor Parmezaanse kaas, San Daniele ham, Piëmontese salami en boerenbrood.

Reacties

"Gezellig, heerlijke wijn en lekkere hapjes! Geweldige atmosfeer! Het was een fantastic ervaring. Ik wil het zeker nog een keer beleven!"
Dea GF
Wijn liefhebber
"De wijnen op de proeverij vond ik zo mooi dat voor mij elke slok een verhaal vertelde. Daarbij was het leuk om Ron met zijn passie en gedrevenheid te horen praten over zijn wijnen."
Erwin Folkerts
Wijn liefhebber
"Mooie betaalbare wijnen geserveerd en toegelicht door een echte vinoloog. Aangekleed met heerlijke kaas en rauwe ham. Het was weer een super gezellige avond."
Ronald Kok
Wijn liefhebbers
"Bij elke proeverij weet Ron mij weer te verrassen met bijzondere wijnen uit de Piemonte."
Sera Romijn
Wijn liefhebber

Producenten

La Baretta, Boeri, Cagliero, Mario Olivero, Marziano Abbona, Negro Guiseppe, San Giuliano, Cadia, Le Strette, Derbusco Cives, Colle Firata, San Giuliano, Adriano, Nizza Silvano, Kellerei Meran, Tre Secoli, Pelissero, Castlet

Wijndruiven

Arneis, Favorita, Chardonnay, Sauvignon, Viognier, Brachetto, Dolcetto, Pinot noir, Merlot, Barbera en Nebbiolo

Anti Pasti

Parmezaanse kaas, San Daniele ham, Piëmontese salami en boerenbrood.

Prijzen

Neem contact met ons op